Stellenzicht

Hm, tänk att när saker går fel, kan det bli bra ändå? Hade lite för mycket redning i såsen, den blev lite för tjock, men istället för att köra ner rödtjut blev det en liten skvätt Gato Negro Sauvignon Blanc (nr 7623) istället, vilket lyfte såsen. Oxfilén blev lite rödare än tänkt, fastän tempen i kärnan gått upp till 65 grader C. Men dragningen åt rare funkade i alla fall. Till slut sköljdes den timjans marinerade oxfilén, champinjonsåsen och den rostade potatisen samt ugnsbakade cocktailtomaterna ner med en bra sydafrikan.
Hm, tänk att när saker går fel, kan det bli bra ändå? Hade lite för mycket redning i såsen, den blev lite för tjock, men istället för att köra ner rödtjut blev det en liten skvätt Gato Negro Sauvignon Blanc (nr 7623) istället, vilket lyfte såsen. Oxfilén blev lite rödare än tänkt, fastän tempen i kärnan gått upp till 65 grader C. Men dragningen åt rare funkade i alla fall. Till slut sköljdes den timjans marinerade oxfilén, champinjonsåsen och den rostade potatisen samt ugnsbakade cocktailtomaterna ner med en bra sydafrikan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0